ЧС-2018: Японія у видовищному поєдинку переграла Колумбію, яка увесь матч провела вдесятьох

ЧС-2018: Японія у видовищному поєдинку переграла Колумбію, яка увесь матч провела вдесятьох

Фото: Reuters

У цій грі відбулося перше вилучення на турнірі.

Збірна Японії у стартовому матчі ЧС-2018 здолала збірну Колумбії з рахунком 2:1.

Вже на третій хвилині зустрічі колумбійська команда залишилася у меншості - Карлос Санчес побачив перед собою червону картку та, як наслідок, залишив свою команду вдесятьох. На додаток, півзахисник ще "привіз" пенальті.

Фото: Reuters

Попри протести до судді з боку гравців збірної Колумбії, арбітр не змінив свого рішення. На 6 хвилині вирок точно реалізував Сіндзі Кагава.

Утім, маючи на одного виконавця менше, Колумбія знайшла в собі сили відігратися у цій зустрічі - Хуан Кінтеро майстерно виконав штрафний удар. Це взяття воріт відбулося на 39 хвилині.

На 73 хвилині захист колумбійців не витримав та все ж пропустив гол, який й вирішив долю усього протистояння. Юя Осако переправив м'яч головою у сітку воріт суперника після подачі з кутового.

Фото: Reuters

Таким чином, перегравши Колумбію, Японія очолила групу. У іншому матчі цього квартету зустрінуться збірні Польщі та Сенегалу. Ця гра розпочнеться о 18:00 за київським часом. Наступні поєдинки відбудуться 24 червня.

___________________________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація