Данія перемогла Перу, ще один пенальті призначили після відеоповтору

Данія перемогла Перу, ще один пенальті призначили після відеоповтору

Фото: Reuters

Гол 24-річного Юссуфа Поульсена приніс данцям першу перемогу на Мундіалі.

Збірна Данії обіграла команду Перу у своєму першому матчі на Чемпіонаті світу-2018. Гра відбулася у Саранську і завершилася з рахунком 1:0.

ПЕРУ - ДАНІЯ - 0:1. СТАТИСТИКА МАТЧУ

На 44-й хвилині Крістіан Куева впав у штрафній Данії після підніжки суперника. Арбітр одразу не поставив пенальті, а після перегляду відеоповтору (VAR), призначив 11-метровий. Вдруге за ігровий день пенальті був призначений після VAR.

Сам же Куева взявся бити його і запустив м’яч по горобцях (45+1’).

У другому таймі данці скористалися провалом перуанців у центрі поля і Юссуф Поульсен холоднокровно розібрався з голкіпером (59’).

Перуанці мали моменти для взяття воріт, проте не реалізували їх, а Данія могла забити другий гол.

Наступні матчі у Групі С відбудуться 21 червня: Данія зустрінеться з Австралією у Самарі (15:00), а Перу зіграє проти Франції у Єкатеринбурзі (18:00).

_______________________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, у тому числі в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація