"Десна" не залишила жодних шансів на виїзді "Маріуполю"

"Десна" не залишила жодних шансів на виїзді "Маріуполю"

Фото: ФК Десна

Гості відзначилися двома дублями.

Дебютант УПЛ чернігівська "Десна" дуже вдало провела виїздний поєдинок 2 туру чемпіонату проти "Маріуполя".

Команда Олександра Рябокона розгромила "азовців" з рахунком 4:1.

Вже на 3 хвилині протистояння гості зуміли відкрити рахунок - Дмитро Хльобас, отримавши передачу з флангу від Дениса Фаворова, обробив м'яч другим дотиком та пробив точно у дальній кут воріт.

На 22 хвилині Хльобас подвоїв перевагу своєї команди, оформивши дубль. Форвард "Десни" відгукнувся на пас у виконанні Олександра Філіпова, прибрав опонента та завдав удару точно за призначенням.

У другій половині матчу "Десна" втретє розписалася у сітці воріт Рустама Худжамова - Філіпов пробіг з м'ячем декілька метрів та обвідним ударом поклав ігровий знаряд у ворота. На 68 хвилині "Маріуполь" все ж відзначився голом престижу. Владислав Вакула, який щойно з'явився у грі з лави для запасних, спокійно переграв воротаря суперника.

Утім, останнє слово у матчі все ж було за "Десною" - Філіпов відповів Хльобасу своїм дублем, пробивши під Худжамовим після швидкої контратаки. Перегравши "азовців", "Десна" здобула перші очки в чемпіонаті. "Маріуполь", своєю чергою, не набрав ще жодного бала. 2 серпня підопічні Олександра Бабича зіграють матч-відповідь 2 кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти шведського "Юргордена". Перша зустріч завершилася внічию - 1:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація