"Динамо" не поїде до Маріуполя, технічна поразка нас не лякає – Мадзяновський

"Динамо" не поїде до Маріуполя, технічна поразка нас не лякає – Мадзяновський

Матч 7-го туру не відбудеться.

Київське "Динамо" не поїде до Маріуполя на матч 7-го туру Прем'єр-ліги проти однойменної команди, який заплановано на 27 серпня.

Клуб звернеться до Міжнародного спортивного суду (CAS) у разі технічної поразки 0:3. Про це заявив віце-президент "Динамо" Андрій Мадзяновський.

"Чи поїде основний склад до Маріуполя? За таких умов, які склалися на сьогодні, і тих обставин, звичайно – ні.

Закон стоїть чітко на нашому боці, і він говорить про те, що Федерація футболу України та Прем'єр-ліга зобов'язані дотримуватися регламентних норм ФІФА, УЄФА у своїй діяльності.

А регламент безпеки ФІФА чітко говорить про те, що рівень небезпеки, проведення або безпеки проведення кожного матчу на територіях з високим ступенем ризику визначається ексклюзивно спеціальними службами кожної країни і правоохоронними органами.

У нашому випадку в Україні таких органів є три: Міністерство внутрішніх справ, Служба безпеки України та Управління державної охорони. Всі три вищезгадані мною структури дали на адресу "Динамо" і на адресу Федерації футболу негативні відповіді про те, що матчі в місті Маріуполі, на жаль, наразі проводити неможливо", - сказав Мадзяновський.

Він додав, що технічна поразка не лякає клуб.

"У федерації є така можливість – зарахувати нам технічну поразку, але це нас не лякає. Чому? Тому що у нас є впевненість в тому, що наші дії ґрунтуються виключно на законі. І ми використовуємо весь арсенал правових юридичних заходів для підтвердження своєї правоти.

А саме – внесення апеляційної скарги, якщо буде прийнято незаконне рішення, і в кінці кінців ми змушені будемо звернутися до Міжнародного спортивного суду, де наші доводи будуть враховані і буде ухвалене законне рішення", - додав віце-президент"біло-синіх".

Раніше  до Маріуполя не поїхала юнацька команда "Динамо".

Віце-президент Динамо прокоментував ситуацію з поїздками в Маріуполь

Віце-президент Динамо прокоментував ситуацію з поїздками в Маріуполь

Повʼязані теми:

Наступна публікація