"Динамо" не збирається зраджувати традиціям - Ігор Суркіс

"Динамо" не збирається зраджувати традиціям - Ігор Суркіс

Фото: ФК Динамо Київ

Для команди існує тільки перше місце.

Президент "Динамо" Київ Ігор Суркіс привітав всіх вболівальників з 90-річчям столичного клубу.

Привітання керівника киян з'явилося на офіційному сайті команди.

"Шановні вболівальники! Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із 90-річним ювілеєм київського "Динамо"!

Від імені всього клубу висловлюю безмежну вдячність тим, хто підтримував і підтримує команду у хвилини радості і смутку. Тим, без кого неможливо було уявити ні тоді, на зорі становлення, ні зараз.

90 років – ціла епоха, в якій знайшлося місце не тільки фантастичним тріумфам, але і гірким поразкам. Втім, кожна невдача робила "Динамо" сильніше, і не випадково сьогодні воно залишається самим титулованим клубом радянського та українського футболу, займаючи почесне місце в європейських табелях та рангах.

Ювілей – це чудовий привід ще раз озирнутися і окинути поглядом той славний шлях, якій подолала команда, згадавши її знаменні перемоги, зіркових футболістів і мудрих тренерів. Ми вклоняємося ветеранам, які з честю несли біло-синій прапор всі ці роки, і, звичайно, вшановуємо пам'ять тих, кого вже немає з нами.

Проте гортаючи золоті сторінки історії і віддаючи належне минулим перемоги, ми не маємо права забувати про поточних завданнях та чергові виклики. Традиціям, закладеним видатними попередниками, "Динамо" зраджувати не збирається – для нього, як і раніше, іншого місця, крім першого, не існує.

Наші вірні вболівальники! Ми розраховуємо на вашу підтримку, адже рухатися вперед і долати нові вершини зможемо тільки разом. Запевняємо, що "Динамо" докладе максимальних зусиль, щоб своєю грою принести вам якомога більше приводів для гордості і радості", - йдеться у привітанні Суркіса.

Нагадаємо, раніше ТСН Проспорт пригадав усі досягнення "Динамо" за 90 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація