"Динамо" не зуміло здолати "Зорю" перед матчем в Лізі Європи

"Динамо" не зуміло здолати "Зорю" перед матчем в Лізі Європи

Фото: ФК Динамо Київ

Кияни не перемагають вже п'ять поєдинків поспіль.

Київське "Динамо" у рамках 8 туру чемпіонату України розписало на виїзді нічию з луганською "Зорею" - 1:1.

Першими відкрили рахунок у матчі підопічні Юрія Вернидуба. Артем Громов на 44 хвилині вивів свою команду вперед, вдало зігравши на добиванні після сейву від Дениса Бойка, який секундою раніше парирував постріл у виконанні Сіласа.

Зоря – Динамо – 1:0. Відео голу Громова

Зоря – Динамо – 1:0. Відео голу Громова

За три хвилини Громов зобов'язаний був оформляти дубль, проте його удар по порожніх воротах з двох метрів прийшовся вище воріт.

Нічию киянам приніс точний удар здалеку від капітана Сергія Сидорчука. Півзахисник "Динамо" на 68 хвилині пробив точно у кут воріт, та встановив таким чином остаточний рахунок на табло.

Зоря – Динамо – 1:1. Відео голу Сидорчука

Зоря – Динамо – 1:1. Відео голу Сидорчука

Зазначимо, що "Зоря" догравала це протистояння у меншості. Червону картку вже у додатковий до другого тайму час побачив перед собою Владислав Кабаєв.

Таким чином, не зумівши здолати "Зорю", "Динамо" ще більше відстало від донецького "Шахтаря" у турнірній таблиці. Наразі в активі підопічних Олександра Хацкевича 14 очок та третя сходинка. "Гірники", тим часом, мають 21 бал. Що стосується "Зорі" то вони з 12 пунктами розташовуються на 5 позиції.

Цікаво, що вже протягом п'яти матчів "біло-сині" не можуть переграти суперника. Свою наступну гру віце-чемпіон України проведе 20 вересня у рамках 1 туру групової стадії Ліги Європи. Суперником "Динамо" буде "Астана".

Повʼязані теми:

Наступна публікація