"Динамо" розійшлося миром зі своєю молоддю

"Динамо" розійшлося миром зі своєю молоддю

Цей матч основи і молодіжки закінчився внічию / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Граючи спершу вдесятьох, а згодом і вдев'ятьох, підопічні Сьоміна зіграли внічию з молодіжною командою "Динамо".

У вівторок гравці першої команди київсього "Динамо" провели традиційний поєдинок з молодіжною командою "Динамо", яку очолює Олександр Хацкевич.

Незважаючи на брак виконавців, Юрій Сьомін не став заповнювати вакантні позиції резервістами. У підсумку в першому таймі команда виступала вдесятьох, а після перерви, коли покинув поле Бетао, і зовсім, удев'ятьох.

Формат зустрічі складався з двох таймів по 30 хвилин.

У першому таймі підопічні Сьоміна наносили удари по воротах Бущана після хороших індивідуальних дій. Спершу Аруна пробив з меж штрафного, попередньо пройшовши двох суперників, потім щось подібне спробував зробити Кравець. А рахунок вдалося відкрити Аді. Після швидкого розіграшу штрафного нігерієць обіграв захисника і точно пробив з 15-ти метрів.

Після перерви перша команда вийшла без Бетао. Бразилець отримав пошкодження в одному з моментів у першому таймі, однак поле не покинув. Після матчу Юрій Сьомін уточнив, що з Бетао все в порядку.

Другий тайм пройшов на зустрічних курсах, додалося роботи у Кичака. Молодь Хацкевича переважно завдавала ударів здалеку, могли бути і більш небезпечні моменти, але допускалося занадто багато браку в передачах. Важко в атаці гралося Аді. Нігерієць поодинці намагався чіплятися за м'яч, втекти від захисників... Найнебезпечніший момент створив Кравець - на швидкості увійшов у штрафний майданчик, обвів опікуна, але пробив прямо у воротаря.

Окрасою зустрічі став удар Олексія Савченка з 22-х метрів. Кичак витягнувся "в струнку", але не зумів дістати м'яч з самої "дев'ятки". У підсумку нічия, 1:1.

Товариський матч

"Динамо" - "Динамо" (молодіжний склад) - 1:1

Динамо: Кичак, Даніло Сілва, Хачеріді, Алмейда, Бетао (грав у першому таймі), Аруна, Бертольо, Корреа, Кравець, Аді

Динамо (молодіжний склад): Бущан, Балан (Лапушенко, 40), Парцванія, Лухтанов, Раджабов, Савченко, Боровик (Васильєв, 31), Цибульник, Хлєбас (Окодува, 40), Панфілов, Маїк (Гарбар, 31)

Голи: Аді (26) - Савченко (56)

Читайте також:

Гравці "Динамо" і "Шахтаря" знову зіграли за Бразилію (відео)

"Олімпійський" буде домашнім стадіоном "Динамо"

"Динамо" може зіграти на "Олімпійському" останній матч року

"Динамо" покаже туристам роздягальні футболістів

Суркіс: "Динамо" потрібні справжні вболівальники

"Мандрівники" показали "Динамо", як перемогти "Сток Сіті" (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація