"Динамо" розправилося з "Кривбасом"

"Динамо" розправилося з "Кривбасом"

Динамівці розгромили "Кривбас" / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Динамівці не мали проблем у Кривому Розі, обігравши "Кривбас" з рахунком 3:0.

Київське "Динамо" продовжує лідирувати у чемпіонаті України. У 22-му турі динамівці розгромили "Кривбас" з рахунком 3:0.

Перемога вийшла переконливою за рахунком, хоча гра склалася не так легко.

Динамівцям вдалося швидко забити два м'ячі. Спершу блискучою передачею Мехмеді скористався Ярмоленко, а згодом після удару Олега Гусєва зі штрафного м'яч влетів у ворота від грузина Лобжанідзе. Згодом хороший момент був у Гармаша, але Штанько відбив його удар.

Однак далі на полі була рівна боротьба і "Кривбас" мав три-чотири моменти біля воріт Шовковського.

Запал господарів зупинили їх же вболівальники. Сніжка, кинута одним із фанатів, влучила у лайнсмена і Юрій Вакс перервав гру з метою заспокоїти фанатів. Гра поновилася, але шанувальники "Кривбасу" продовжували метання, кидаючи на ігрове поле апельсини.

У середині тайму команди обмінялися гострими моментами. Спочатку Бартулович головою з лінії воротарського пробив у поперечину, а потім Мехмеді змарнував можливість забити.

На 71-й хвилині гра знову була припинена, після того як один з місцевих фанатів вибіг на поле. Ще один з уболівальників знову вибіг на поле на 76-й хвилині, скориставшись паузою в грі, що виникла під час надання медичної допомоги Айїлі Юсуфу.

А наприкінці зустрічі динамівці забили третій гол - Ярмоленко віддав передачу, а Ахмід Мехмеді забив перший гол у чемпіонаті України.

Отже, "Динамо" продовжує лідирувати у чемпіонаті, випереджаючи "Шахтар" на три, а "Металіст" на сім очок. "Кривбас" же вийшов з зони Ліги Європи.

У наступному турі кияни прийматимуть "Дніпро", а "Кривбас" поїде до в гості до "Зорі".

Прем'єр-ліга. 22-й тур

Кривий Ріг. Стадіон "Металург"
Головний арбітр: Юрій Вакс (Сімферополь)

КРИВБАС Кривий Ріг - ДИНАМО Київ - 0:3

Кривбас: 55. Штанько, 3. Сердюк, 23. Лобжанідзе (99. Льопа, 59), 44. Лисицький (к), 7. Федорчук, 9. Єслінек, 11. Бартулович, 20. Канкава, 88. Валєєв, 28. Матіч (14. Васільєв, 46), 69. Антонов (77. Іващенко, 38)

Запасні: 1. Федоренко, 47. Баліч, 10. Костишин, 18. Габовда

Динамо: 1. Шовковський (к), 2. Даніло Сілва, 34. Хачеріді, 3. Бетао, 5. Вукоєвич, 17. Михалик (37. Юссуф, 12), 19. Гармаш (77. Корреа, 64), 20. Гусєв, 9. Ярмоленко, 11. Ідейє (8. Алієв, 81), 13. Мехмеді

Запасні: 35. Коваль, 44. Леандро Алмейда, 6. Попов, 36. Нінкович

0:1 Андрій Ярмоленко, 5 (Мехмеді майже з центру поля закинув м'яч за спини захисників у штрафний майданчик, куди увірвався Ярмоленко і розстріляв Штанька)

0:2 Олег Гусєв, 10 (Олег виконав штрафний удар з 25-ти метрів. М'яч рикошетом від Лобжанідзе влетів у правий кут воріт)

0:3 Адмір Мехмеді, 90+5 (Алієв обікрав захисника, вбіг у штрафний майданчик і віддав на Ярмоленка, той прострілив вздовж воротарської лінії і Мехмеді переправив м'яч у порожні ворота)

Попередження: Денис Гармаш, 33; Рінар Валєєв, 45+2; В'ячеслав Сердюк, 53; Дмитро Льопа, 63

Вилучення: В'ячеслав Сердюк, 90+4

Кривбас - Динамо - 0:3. Огляд матчу

Кривбас - Динамо - 0:3. Огляд матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація