"Динамо" у більшості сенсаційно програло вдома "Карпатам"

"Динамо" у більшості сенсаційно програло вдома "Карпатам"

Фото: ФК Динамо Київ

Друга поспіль втрата очок киян у чемпіонаті.

Київське "Динамо" у рамках 7 туру української Прем'єр-ліги зазнало несподіваної поразки від львівських "Карпат" з рахунком 0:2.

Команда Олександра Хацкевича вже на третій хвилині мала б відкривати рахунок у матчі, проте Владислав Супряга влучив у стійку після прострілу від Віктора Циганкова.

На 16 хвилині гості показали "Динамо", як потрібно реалізовувати свої моменти. Мар'ян Швед завдав результативного удару по порожніх ворота Дениса Бойка з близької відстані після передачі з лівого флангу від Сергія Мякушка.

Динамо – Карпати – 0:1. Відео голу Шведа

Динамо – Карпати – 0:1. Відео голу Шведа

Під кінець першої половини протистояння "зелено-білі" подвоїли свою перевагу - Швед оформив дубль завдяки точному удару з меж штрафної точно у кут воріт суперника. Зазначимо, що до цього форвард львів'ян красиво прибрав захисника "Динамо" Тамаша Кадара.

Динамо – Карпати – 0:2. Відео голу Шведа

Динамо – Карпати – 0:2. Відео голу Шведа

На початку другого тайму головний суддя трохи полегшив життя віце-чемпіону України. Гравець "Карпат" Аді Мегреміч побачив перед собою друге попередження, яке у підсумку призвело до вилучення.

Динамо – Карпати. Вилучення Мегмерича

Динамо – Карпати. Вилучення Мегмерича

На 62 хвилині "Динамо" продовжило обстрілювати каркас ворвт опонента. Сідіклей, який з'явився у грі з лави для запасних, влучив у стійку після непоганого обвідного удару з середньої відстані.

За сім хвилин вже Циганков перевірив поперечину "Карпат" після прямого пострілу зі штрафного. Утім, всі ці спроби не допомогли "Динамо" досягти бодай нічийного результату.

Поступившись "Карпатам", кияни залишилися з 13 очками. Відставання від донецького "Шахтаря", який очолює турнірну таблицю, складає 5 балів. "Карпати", своєю чергою, набрали вісім пунктів та, як наслідок, піднялися на 7 сходинку. Нагадаємо, що у минулому турі "Динамо" втратило очки з "Чорноморцем".

Повʼязані теми:

Наступна публікація