"Динамо" у видовищному матчі переграло "Шахтар" та відновило інтригу за чемпіонство

"Динамо" у видовищному матчі переграло "Шахтар" та відновило інтригу за чемпіонство

Фото: ФК Динамо Київ

Тепер відрив "гірників" складає лише три бали.

Київське "Динамо" у рамках 27 туру української Прем'єр-ліги перемогло донецький "Шахтар" з рахунком 1:0.

Єдиний гол у зустрічі було проведено на 32 хвилині протистояння - Володимир Шепєлєв, скориставшись жахливою помилкою Давида Хочолави, пробив точно у кут воріт "гірників". Зазначимо, що цей пропущений гол став для донеччан першим в 2018 році в рамках УПЛ.

Окрім забитого м'яча, у у матчі було ще дві поперечини - спочатку Томаш Кендзьора пробив у каркас Андрія Пятова, а за декілька хвилин вже Марлос влучив у поперечину, втративши таким чином можливість зрівняти рахунок у грі. Цікавий той факт, що цей поєдинок став для Марлоса 100 за "Шахтар" у чемпіонаті України.

Друга половина зустрічі минула під диктовку команди Паулу Фонсека, проте "Динамо" все ж зуміло зберегти переможний рахунок на табло. Донеччани догравали цей матч вдесятьох - друге попередження отримав Тайсон, який дуже бурхливо відреагував на поштовх від Дьємерсі Мбокані.

Таким чином, перегравши "Шахтар", команда Олександра Хацкевича скоротила відставання від "гірників" у турнірній таблиці - наразі кияни мають у своєму активі 60 балів. "Шахтар", своєю чергою, залишився з 63 очками. "Гірники" вже протягом трьох поєдинків не можуть відзначитися у сітці воріт киян - 0:1, 0:0, 0:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація