"Динамо" втратило півзахисника перед битвою з "Шахтарем", ще один футболіст під запитанням

"Динамо" втратило півзахисника перед битвою з "Шахтарем", ще один футболіст під запитанням

Фото: ФК Динамо Київ

Натомість, двоє гравців "біло-синіх" повернулися до загальної групи.

Київське "Динамо" може втратити одразу двох виконавців перед матчем 32 туру української Прем'єр-ліги з донецьким "Шахтарем".

Принциповий поєдинок з "гірниками" точно пропустить півзахисник Дерліс Гонсалес. Парагваєць продовжує відновлюватися після травм, які отримав ще задовго до цього матчу. У сезоні 2017/18 Гонсалес взяв участь у 18 поєдинках - на його рахунку 2 голи та 1 результативна передача.

Окрім того, під запитанням участь у цій зустрічі нападника киян Дьємерсі Мбокані. Цікаве те, що форвард й досі не подовжив контракт з віце-чемпіоном України. У цьому сезоні на рахунку Мбокані 21 гра, у якій він зумів відзначитися 9 м'ячами та 2 передачами.

Натомість до загальної групи команди Олександра Хацкевича повернулися захисник Йосип Пиварич (21 поєдинок), який потрапив до розширеної заявки збірної Хорватії на ЧС-2018, та півзахисник Віталій Буяльський (41 матч, 6 голів).

Нагадаємо, що класичне дербі між "Динамо" та "Шахтарем" розпочнеться 19 травня 2018 року о 19:30. Цей матч вже не матиме жодного турнірного значення, адже "гірники" вже гарантували собі чемпіонство.

Повʼязані теми:

Наступна публікація