"Динамо" зазнало невдачі у матчі з "Таврією"

"Динамо" зазнало невдачі у матчі з "Таврією"

Мілевський, Гармаш і Алієв сперечаються з Годуляном / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Кияни не зуміли зламати опір оборони "Таврії", дограючи матч вдев'ятьох.

Лідер чемпіонату - "Динамо" - закінчив перше коло нічиєю. Кияни не зуміли зламати опір оборони "Таврії", дограючи матч вдев'ятьох. До того ж, динамівці втратили на битву з "Металістом" Шовковського і Михалика (травми), Мілевського і Ярмоленка (дискваліфікації).

Обидва суперники невдало провели останні матчі, синхронно поступившись з рахунком 2:3. Тож сьогодні кожна з команд намагалася реабілітуватися перед своїми уболівальниками, що у підсумку призвело до нульової нічиєї.

"Динамо" на хорошому рівні провело перші двадцять хвилин. Команда Юрія Сьоміна повністю володіла ініціативою, наносила удари по воротах. Гармаш, Гусєв, Ярмоленко, Мілевський, Вукоєвич могли відкривати рахунок, але із завершальним ударом не складалося.

Хвилини з 25-ї господарі вирівняли гру. А кінцівка першого тайму рясніла неприємностями. Спершу поле в супроводі лікарів залишив Михалик, який пошкодив ногу вибиваючи в підкаті м'яч. А потім, тримаючись за руку, заміну попросив Шовковський. Хачеріді і Коваль, які замінили травмованих футболістів, органічно вписалися в командні дії.

Друга половина зустрічі пройшла за сумбурної боротьби, в якій жодній з команд довгий час не вдавалося створити хоча б один небезпечний момент. Однак моменти для взяття воріт Кахрімана у динамівців були у другій половині тайму. Найнебезпечніший удар наносив Хачеріді, але Калініченко вибив м'яч з лінії воріт.

В останні десять хвилин зустрічі "Таврія" грала на утримання нічийного рахунку. А динамівці пішли в масовану атаку і зуміли нанести кілька хороших ударів.

Однак надлишок емоцій зіграв злий жарт з киянами. Спершу з інтервалом у кілька хвилин дві жовті картки отримав Ярмоленко. А потім Годулян попросив покинути поле Мілевського. Артем спершу порушив правила проти гравця "Таврії", а потім ще й налетів на арбітра.

Ця втрата є дуже вагомою для киян, оскільки обоє гравців пропустять матч проти "Металіста" у 16-му турі Прем'єр-ліги.

Зазначу, що у турнірній таблиці "Динамо" випереджає "Шахтар" на одне очко, а "Металіст" - на два.

Чемпіонат України 15-й тур

Симферополь, стадион "Локомотив"
Головний арбітр: Віталій Годулян

ТАВРІЯ Сімферополь – ДИНАМО Київ – 0:0

Таврія: 1.Кахріман, 2.Кайта, 3.Аделеє, 4.Любічіч, 5.Маркович, 17.Шиндер, 22.Любенович (20.Гігіадзе, 90+4), 25.Калініченко, 30.Гуменюк, 44.Путраш, 55.Єзерський (к)

Динамо: 1.Шовковський (к) (35.Коваль, 45+1), 2.Даніло Сілва, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 9.Ярмоленко, 10.Мілевський, 11.Ідейє, 17.Михалик (34.Хачеріді, 27), 19.Гармаш, 20.Гусєв, 37.Юссуф

Попередження: Путраш, 10; Гуменюк, 24; Любічіч, 33; Маркович, 45+3; Кахріман, 78; Єзерський, 84; Любенович, 90+2; Шиндер, 90+5 – Юссуф, 1; Даніло Сілва, 53; Бетао, 79; Ярмоленко, 89; Алієв, 90+4

Вилучення: Ярмоленко, 90+2; Мілевський, 90+3

Читайте також:

"Ворскла" вирвала нічию на полі "Металіста"

"Шахтар" завершив перше кого перемогою над "єгиптянами" (відео)

"Арсенал" здобув фантастичну перемогу над "Челсі" (відео)

Як фанати "Динамо" запалили на матчі з "Шахтарем" (фото, відео)

"Шахтар" вперше за 7 років переміг "Динамо" у Києві

Таврія - Динамо - 0:0. Огляд матчу

Таврія - Динамо - 0:0. Огляд матчу

Таврія - Динамо - 0:0. Аналіз матчу

Таврія - Динамо - 0:0. Аналіз матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація