Директор "Роми": якби використовувалася VAR, в фіналі грали б ми і "Баварія"

Директор "Роми": якби використовувалася VAR, в фіналі грали б ми і "Баварія"

Директор "Роми": якби використовувалася VAR, в фіналі грали б ми і "Баварія"

Фото: twitter.com/ASRomaPress

Рамон Мончі заявив, що його команді не дали 2 пенальті.

Спортивний директор "Роми" Рамон Мончі обурився суддівством Даміра Скоміни в матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів проти "Ліверпуля".

"У першому матчі ми пропустили гол, забитий з офсайду, а сьогодні на нашу користь не було призначено два пенальті, причому в одному з епізодів мала бути червона картка. Прийшов час підвищити наші голоси, адже постраждали не тільки ми, а й "Ювентус" в протистоянні з "Реалом". Італійський футбол повинен підвищити голос, тому що побачене сьогодні стало шоком.

Не розумію, чому VAR не використовують в найважливішому клубному турнірі Європи. Звичайно, помилки будуть, але набагато менше, ніж ми бачимо зараз. Це завдає шкоди не тільки економіці, а й нашій пристрасті і роботі. Хлопці в роздягальні дуже злі, адже ми виклалися на сто відсотків у другому таймі. Фанати можуть жартувати, що з системою VAR в фіналі грали б "Баварія" і "Рома", але це правда ", - цитує Мончі Football Italia.

Нагадаємо, за сумою двох матчів "Рома" програла "Ліверпулю" (2:5 і 4:2) і вилетіла з турніру.

Фінал "Реал" - "Ліверпуль" відбудеться 26 травня 2018 року у Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок цього видовищного протистояння о 21:45 за київським часом.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація