"Дніпро" втратив два очки в Донецьку

"Дніпро" втратив два очки в Донецьку

Зозулю отримав вилучення в компенсований час. / Фото: fcdnipro.ua

На гол-красень Євгена Коноплянки через півгодини відповів В'ячеслав Чечер.

Дніпропетровський "Дніпро" другий матч поспіль втрачає очки у чемпіонаті України. В матчі 15-го туру дніпропетровці на виїзді зіграли внічию з донецьким "Металургом".

МЕТАЛУРГ ДОНЕЦЬК - ДНІПРО - 1:1. СТАТИСТИКА МАТЧУ

Господарі швидко взялися показувати, хто вдома господар, лише реакція Дениса Бойка допомогла воротам дніпропетровців залишитися недоторканими. Він врятував команду після удару Жуніора Мораєса з кількох метрів.

А на 13-й хвилині Євген Коноплянка відкрив рахунок, забивши ефектний гол дальнім пострілом. За кілька хвилин Женя міг знову відзначитися, проте м'яч після його удару зі штрафного впав на зовнішню сторону воріт.

І знову Бойко блискуче зіграв, відбивши удар Миколи Морозюка. Пізніше Роман Зозуля мав шанс збільшити перевагу своєї команди, але Василь Прийма блокував удар суперника.

На 57-й хвилині оборона гостей начудила у власному штрафному, не вибивши м'яч після подачі кутового. Цим скористався В'ячеслав Чечер. Він пробив в поперечину, від якої м'яч влетів у ворота.

"Дніпро" кинувся в атакую: Нікола Калініч головою пробивав, та йому не вистачило кількох сантиметрів. Але, шукаючи щастя біля донецьких воріт, "Дніпру" не вдалося його знайти.

Додамо, що перед фінальним свистком Зозуля отримав другий "гірчичник" за розмови з арбітром.

Таким чином, дніпропетровці не змогли скористатися втратами конкурентів - "Шахтар" програв "Волині", а "Металіст" зіграв унічию з "Ворсклою", - та залишається на третьому місці.

Нагадаємо, тиждень тому "Дніпро" розійшовся миром у домашній грі з "Ворсклою".

Металург Донецьк - Дніпро - 1:1. Відео матчу

Металург Донецьк - Дніпро - 1:1. Відео матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація