"Видно, що Салах першим схопив мене за руку": Рамос ще раз згадав скандальний епізод у Лізі чемпіонів

Серхіо вважає, що лідеру "Ліверпуля" потрібно було зробити укол.

Захисник мадридського "Реала" Серхіо Рамос ще раз торкнувся теми його зіткнення з форвардом англійського "Ліверпуля" Мохамедом Салахом у фіналі Ліги чемпіонів.

На думку гравця "вершкових", Салах взагалі першим порушував на ньому правила. Окрім того, Рамос прокоментував й епізод з голкіпером "червоних" Лорісом Каріусом.

"Всі дуже багато уваги приділяють інциденту з Салахом. Я не хотів про це говорити, тому що все дуже перебільшено.

Я переглянув матч. Досить добре видно, що Салах першим схопив мене за руку. Я впав з одного боку, а травмована була інша рука. Однак всі говорять, що я уклав його прийомом з дзюдо. Ми листувалися з Салахом, він був в нормальному стані. Він міг відіграти другий тайм, якби йому зробили укол. У мене таке було кілька разів", - цитує слова Рамоса AS.

"Тепер ще й Каріус заявив, що отримав струс мозку після зіткнення зі мною. Залишилося тільки Фірміну сказати, що він застудився, тому що моя крапля поту потрапила на нього", - резюмував Рамос.

Нагадаємо, що унаслідок зіткнення з Рамосом, Салах вже на 30 хвилині зустрічі вимушений був покинути поле. Що стосується Каріуса, то він пропустив два ганебних гола, які, власне. й вирішили долю усього протистояння. Зазначимо, що "Реал" переміг "Ліверпуль" з рахунком 3:1.

Залиште свій коментар