Дружина російського футболіста відшкодувала збитки авіакомпанії через дебош та затримку рейсу

Дружина російського футболіста відшкодувала збитки авіакомпанії через дебош та затримку рейсу

Фото: instagram.com

Цей випадок стався ще 6-го січня 2018 року.

Дружина російського футболіста Андрія Аршавіна Аліса Казьміна визнала свою провину під час дебошу, який вона влаштувала на початку січня 2018 року.

Нагадаємо, що Кузьміна вирішила змінити підгузки своїй дитині просто під час рулювання літака, що цілком заборонено згідно з правил безпеки. Через цей випадок її зняли з рейсу, а сам виліт довелося затримати на цілих дві години.

Трохи пізніше зазначалося, що Аліса представилася майором ФСБ.

Тепер, за інформацією Eurosport, дружина російського гравця відшкодувала збитки у наслідок затримки рейсу та дебош, який вона влаштувала на борту літака.

"Після інциденту з Аршавіним на початку січня "Аерофлот" прийняв рішення про стягнення збитків в судовому порядку і 25 січня 2018 року подав позовну заяву. Під тиском пред'явлених доказів, ще до розгляду справи судом, пасажирка в повному обсязі відшкодувала витрати компанії. Грошові кошти вже надійшли на рахунок "Аерофлоту". Тим самим Аршавіна визнала провину", - говориться у офіційній заяві авіакомпанії.

Аршавін одружився на Алісі Казьміній у 2016 році. У пари є спільна дочка, у Аліси ще двоє дітей від першого шлюбу. Нагадаємо, що зараз Аршавін виступає за казахстанський клуб "Кайрат".

Повʼязані теми:

Наступна публікація