Два автоголи дозволили "Барселоні" розгромити "Рому" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів

Два автоголи дозволили "Барселоні" розгромити "Рому" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів

Фото: Reuters

У цей день везіння було не на боці італійців.

Іспанська "Барселона" впевнено переграла італійську "Рому" у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з рахунком 4:1.

Каталонці відкрили рахунок на 38-й хвилині протистояння - Даніель Де Россі невдало перервав передачу Андреса Іньєсти у напрямку Ліонеля Мессі, зрізавши м'яч у сітку своїх воріт.

Подвоїли свою перевагу підопічні Ернесто Вальверде на початку другої половини зустрічі, і знову не обійшлося без допомоги римлян - захисник гостей Костас Манолас зрізав м'яч у сітку воріт після пасу у виконанні Івана Ракітича. Зазначимо, що у цьому епізоді передачу мав замикати Самуель Юмтіті.

Фото: Reuters

Третій гол "Барселона" забила вже своїми зусиллями - Жерар Піке на 59-й хвилині опинився першим на добиванні після сейву голкіпера "Роми", який раніше відбив удар від Луїса Суареса.

Дещо повернув інтригу у протистояння нападник "вовків" Едін Джеко, який на 80-й хвилині вразив кут воріт "блаугранас" після пасу у виконанні Дієго Перотті.

Фото: Reuters

Тим не менш, вирішальне слово у грі залишилося за футболістами каталонської команди - Луїс Суарес на 88-й хвилині встановив остаточний рахунок у матчі після точного удару з середньої дистанції.

Перегравши "Рому", "Барселона" має тепер дуже великі шанси пройти до наступної стадії змагань. Аби вилетіти з турніру, каталонцям потрібно тричі пропустити від римлян на виїзді та не забити при цьому самим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація