Двоє футболістів "Динамо" пропустять відповідальний матч у Лізі Європи

Двоє футболістів "Динамо" пропустять відповідальний матч у Лізі Європи

Фото: ФК Динамо Київ

Гра відбудеться 22-го лютого 2018 року.

Київське "Динамо" не зможе розраховувати на двох виконавців своєї команди у важливому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького АЕКа.

Як повідомив головний тренер киян Олександр Хацкевич, гру проти греків пропустять форвард Д'ємерсі Мбокані та захисник Йосип Піварич. Троє інших виконавців, за словами керманича, вже тренуються у загальній групі.

"Гармаш, Гонсалсес і Шапаренко, у яких були незначні пошкодження, вони вже вчора працювали в загальній групі і сьогодні готуються до гри. Що стосується Піварича, то він ще не до кінця відновився. Сьогодні він вперше братиме участь у тренуванні.

Та травма, яка була у Мбокані - в понеділок він пройшов обстеження, і вона не дає йому працювати в загальній групі. З понеділка він працює за індивідуальною програмою. Лікарі кажуть, що це затягнеться на два-три тижні. У нього достатньо серйозне пошкодження", - цитує слова Хацкевича офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, що поєдинок між "Динамо" та АЕКом відбудеться 22-го лютого 2018 року у Києві. Початок зустрічі о 20:00 за київським часом. Перша гра завершилася з рахунком 1:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація