Джима про виступи на Олімпіаді-2018: якось воно все пішло не так, ось і все

Джима про виступи на Олімпіаді-2018: якось воно все пішло не так, ось і все

Фото: biathlon.com.ua

Біатлоністка вважає, що всьому виною хвороба.

Українська біатлоністка Юлія Джима прокоментувала свій виступ на зимових Олімпійських іграх 2018, що тривали у південнокорейському місті Пхенчхан.

На її думку, досягти хороших результатів їй завадила хвороба.

"Мені зрозуміло, що завадило показати хороший результат. Це хвороба, яку я підхопила ще після Рупольдінгу. Я це знала, але не хотіла вірити, що так довго буду відновлюватися. Я розуміла, що це мінімум місяць, коли ти не можеш нормально тренуватися, виконувати ту роботу, яку треба зробити перед Олімпіадою. Звичайно, що після цього можна було чекати? Тільки дива. Дива в нашій ситуації не відбулося. От і все. Я вважаю, у мене промах чисто з захворюванням.

Розуміла, що шанс поборотися за медалі у нас буде тільки в естафеті. Якби все було нормально до естафети, то, напевно, результат був би інший. На мене, слава Богу, ця вся ситуація не сильно вплинула, бо я якось не потрапила в це все, не читала і не бачила. Я тільки після естафети все дізналася.

Мені точно хочеться реабілітуватися на заключних етапах Кубка світу. Тому що я навіть не знаю, кого вважати винуватими в цій ситуації. Я вважаю, коли є захворювання, або руку зламав, або ногу, в цьому ніхто не винен. Це як доля або якийсь шлях, я сама не знаю. Ну якось воно все пішло не так, ось і все", - сказала Джима в інтерв'ю XSport.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх збірна України з біатлону не зуміла здобути жодної медалі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація