Екс-футболіст молодіжної збірної України став громадянином Грузії

Екс-футболіст молодіжної збірної України став громадянином Грузії

Фото: instagram.com

Гравець вважає, що останнім часом в України дуже багато політики.

Колишній футболіст юнацької збірної України Бека Вачіберадзе став громадянином Грузії.

На цей крок 21-річний гравець наважився через ту ситуацію, яка скалалася в Україні. Окрім того, сам Вачібарадзе сказав про те, що з часом до нього дуже різко змінилося ставлення.

"Я давно ухвалив рішення виступати за збірну Грузії. Інша справа, що хотів зробити це після закінчення відбіркових ігор за українську молодіжку, щоб не підводити тренера і команду. 

З Олександром Борисовичем (тренер молодіжної збірної - прим.) ми пропрацювали п'ять років, і я вдячний йому за віру в мене, розуміння і підтримку. Він дуже багато для мене зробив. Крім того, я вдячний хлопцям, з якими провів щасливі роки.

Шкода, що останнім часом в українському футболі з'явилося багато політики, ставлення до мене змінилося, і я це відчув. Не буду скаржитися або робити вигляд, ніби нічого не помічаю. Прийняв все, як є ... Думаю, що мене немає в чому дорікнути. Я завжди повністю віддавався на футбольному полі, і головним для мене завжди залишалися результати команди. Упевнений, що люди мене зрозуміють.

З юридичної точки зору змінити громадянство було неважко. Я грузин, і мене не потрібно натуралізовувати, як це роблять в Україні", - цитує слова Вачіберадзе Спорт-Экспресс.

Зараз півзахисник є вільним агентом після того, як влітку 2017 року розірвав контракт з другою командою іспанського "Бетіса".

Повʼязані теми:

Наступна публікація