Екс-гравець "Шахтаря" пропустить матч збірної Бразилії на ЧС-2018

Екс-гравець "Шахтаря" пропустить матч збірної Бразилії на ЧС-2018

Фото: Reuters

Поки що він відіграв лише 45 хвилин.

Колишній футболіст донецького "Шахтаря" Дуглас Коста пропустить заключний матч збірної Бразилії на груповій стадії ЧС-2018.

За інформацією місцевої Федерації футболу, півзахисник "селесао" травмував задню поверхність правого стегна. Таким чином, його участь у зустрічі з Сербією, яка відбудеться 27 червня, повністю виключено.

Зазначимо, що на Мундіалі Коста відіграв лише 45 хвилин (проти Коста-Рики). У цьому протистоянні він зумів відзначитися гольовою передачею. Також поєдинок з сербами може пропустити захисник - Даніло.

Дуглас Коста виступає за Бразилію з 2014 року. Нагадаємо, що матч Сербія-Бразилія розпочнеться 27 червня о 21:00 за київським часом. Після двох турів в активі підопічних Тіте 4 очки.

_______________________________

Нагадаємо,  9 країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, ​оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, зокрема режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.

Безстрокове голодування Сенцов оголосив 14 травня 2018 року. Його головна вимога - звільнення понад 60 українських політв'язнів, які перебувають за ґратами у Росії. Цю вимогу режисера підтримав Держдеп США, ЄС, парламент Канади і т. д.  

2015 року російський суд незаконно засудив Сенцова до 20 років колонії суворого режиму. Акції на підтримку режисера відбулися у всьому світі, зокрема в Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація