Екс-гравець збірної України назвав слабкі та сильні "точки" команди перед Євро-2016

Екс-гравець збірної України назвав слабкі та сильні "точки" команди перед Євро-2016

Владислав Ващук / Фото: mport.ua

У групі "синьо-жовті" зіграють з Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією.

Колишній захисник збірної України Владислав Ващук розповів про сильні та слабкі сторони "синьо-жовтих" перед стартом Євро-2016.

Українці потрапили до групи С, де зіграють з Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією.

"На мою думку, є питання до оборони. Не до окремо взятої лінії - взаємодії захисників, а до колективних дій, максимальної віддачі в цій фазі всіх польових гравців. Коли хтось вимикається, це призводить до дисбалансу, про що напевно ведуться бесіди з футболістами. Також я помітив, що наша команда часом "сідає" занадто глибоко, але це вже - прерогатива тренерського штабу.

Що вигідно відрізняє збірну України, так це вміння зіграти на результат. Крім того, варто виділити контратаки та розіграш стандартних положень. Ось це наші козирі. Прогрес, до речі, помітний і в позиційному нападі. Навіть якщо вона не видає поки 100 відсотків, нинішніх 70 цілком достатньо для вирішення турнірних завдань. Ми в цьому переконалися у відборі", - розповів Ващук.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко проаналізував сильні та слабкі сторони суперників на Євро-2016.

Повʼязані теми:

Наступна публікація