Фалькао звинуватили в організації "договірняка" у відборі ЧС-2018

Фалькао звинуватили в організації "договірняка" у відборі ЧС-2018

Фото: Reuters

Футболіст переконував суперників у чомусь просто на полі.

Нападника збірної Колумбії Радамеля Фалькао звинуватили в організації договірного матчу під час зустрічі з командою Перу у відборі чемпіонату світу-2018.

31-річний форвард підійшов до кількох гравців команди-суперника і, прикривши рота рукою, намагався переконати у чомусь футболістів. Він підійшов до Вільяму Тесільо, Стефану Медине і Вільмару Барріосу. Відео було опубліковано на сайті італійського журналіста Танкреді Палмері в Twitter.

Згодом півзахисник збірної Перу Ренато Тапія здав Фалькао.

"В останні п'ять хвилин колумбійці підходили до нас і розповідали про ситуацію в інших іграх. Таким чином, ми закінчили гру так, як нам було потрібно. Але це футбол. Ми граємо, щоб перемагати", - розповів Тапія The Telegraph.

Сам Радамель, схоже, не вважає, що зробив щось протиправне.

"Ми знали, що відбувалося в інших матчах. Ми грали зі знанням інших результатів. У якийсь момент я спробував донести це до Перу", - прокоментував нападник.

Зустріч, яка відбулася в ніч на середу, 11 жовтня, завершилася внічию - 1:1. Цей результат влаштував обидві збірні: Колумбія потрапила на чемпіонат світу напряму, а перуанці зіграють в стикових матчах з командою Нової Зеландії.

Цікаво, що у кінцівці гри жодна з команд не намагалася створювати небезпечні моменти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація