Фанатські розбірки існували завжди. Ультрас "Дніпра" прокоментували бійку на стадіоні за участю Берези

Фанатські розбірки існували завжди. Ультрас "Дніпра" прокоментували бійку на стадіоні за участю Берези

Фото: УНІАН

Вони наголосили, що на вболівальницькому секторі не важлива посада.

Ультрас футбольного клубу "Дніпро" прокоментували сутичку 11 жовтня на трибунах "Дніпро Арени", під час якої постраждав народний депутата Юрій Береза.

"Вітаємо усіх з перемогою! Тільки Дніпро! По подіям, які відбулися у перерві матчу, можемо сказати, що фанатські розбірки існували завжди, і якщо ти приходиш на фанатський сектор, то байдуже хто ти є - лікар, студент чи народний депутат - будь готовий відстоювати свій клуб", - йдеться у повідомленні на сторінці фанатів у Facebook.

Вітаємо усіх з перемогою! Тільки Дніпро! По подіям, які відбулися у перерві матчу, можемо сказати, що фанатські розбірк...

Posted by Рупор Північної Трибуни on Wednesday, October 11, 2017

11 жовтня Береза опинився у центрі протистояння футбольних вболівальників на стадіоні "Дніпро-Арена". У перервы матчу у фан-секторі сталася сутичка: уболівальники "Дніпра" намагалися забрати банери та барабан у своїх опонентів - фанатів СК "Дніпро-1", тоді ж на горіхи дісталося і народному обранцю.

Депутат Береза після бійки на стадіоні дав свідчення правоохоронцям та звернувся до медиків

Депутат Береза після бійки на стадіоні дав свідчення правоохоронцям та звернувся до медиків

Пізніше він заявив, що готує "жорстку відповідь" фанатам. Зокрема, депутат вважає за необхідне обговорити закон який буде стосуватися порядку на стадіонах. На його думку, на спортивні арени мають повернутися правоохоронці. Також після сутичок на стадіонах "повинні з’явитися вироки, наприклад: довічна заборона відвідувати матчі", заявив нардеп.

12 жовтня радник міністра внутрішніх справ та нардеп Антон Геращенко заявив, що в Україні створять "чорні списки" фанатів Їх не пускатимуть на стадіони.

Повʼязані теми:

Наступна публікація