Фергюсон назвав розгром від "Манчестер Сіті" найгіршим днем у кар'єрі

Фергюсон назвав розгром від "Манчестер Сіті" найгіршим днем у кар'єрі

Сер Алекс Фергюсон почуває себе спустошеним / Фото: UK football

Алекс Фергюсон після ганебної поразки від "Манчестер Сіті" був змушений визнати, що це був найгірший день в його довгій кар'єрі.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон після ганебної поразки від "Манчестер Сіті" у чемпіонаті Англії був змушений визнати, що це був найгірший день в його довгій кар'єрі.

"Це був наш найгірший день. І це беззаперечно найгірший результат в моїй кар'єрі. Не думаю, що я програвав 1:6 навіть як гравець, і для мене це також виклик. Я до сих пір не можу повірити в підсумковий рахунок.

Перший гол був звичайно, ударом для нас, але за рахунку 0:1 все ще можна було змінити. Нас вбило вилучення Джонні Еванса. Ми продовжили атакувати і тоді, коли програвали 1:4, хоча, напевно, повинні були сказати собі: "Наш день завершено".

Ми ж просто продовжували атакувати, і давали можливість атакувати супернику. Іноді вони йшли на нас три в два. Це був божевільний футбол. Думаю, маючи таких досвідчених гравців, як Ріо Фердінанд і Патріс Евра, ми могли б оборонятися великими силами, але вони просто йшли вперед. Іноді здоровий глузд повинен брати гору", - вважає Фергюсон.

Тим не менше, шотландський фахівець переконаний, що ця поразка допоможе його команді повернути переможний дух і знову вийти в лідери Прем'єр-Ліги.

"Ми повернемося. Вже до січня ми будемо в повному порядку. Зазвичай ми набираємо хід до другої половини сезону, і так повинно бути цього разу. Ми вже зіграли з командами, які знаходяться поруч з нами в турнірній таблиці, а їм ще належить грати між собою, тому друга половина сезону буде дуже важливою", - підсумував Фергюсон.

Нагадаємо, що дербі Манчестера, яке відбулося на переповненому "Олд Траффорді", закінчилося з рахунком 1:6.

Читайте також:

Воротар забив чудовий гол зі свого штрафного майданчика (відео)

"Мілан" здобув фантастичну перемогу у чемпіонаті Італії (відео)

Суперник "Ворскли" сенсаційно переміг "Баварію" (відео)

"Леванте" вперше в історії очолив чемпіонат Іспанії (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація