ФФУ спільно з "Ернст енд Янг" працює над створенням стратегії розвитку футболу Актуально

ФФУ спільно з "Ернст енд Янг" працює над створенням стратегії розвитку футболу

Міжнародна компанія "Ернст енд Янг" приймає участь в розвитку українського футболу.

Федерація футболу України та всесвітньо відома компанія "Ернст енд Янг" ведуть роботу над створенням системної стратегії розвитку вітчизняного футболу. Про це у своєму виступі на XIX конгресі ФФУ заявив президент організації Андрій Павелко.

"На мою думку, одним з найважливіших рішень минулого звітного періоду став запуск проекту з розробки пріоритетних напрямків діяльності ФФУ на майбутнє. Разом з партнером УЄФА – компанією "Ернст енд Янг" ми почали роботу над етапами "Стратегія розвитку футболу в Україні на період до 2030 року", –  повідомив президент ФФУ. 

Також Андрій Павелко розповів, що зараз у структурі організації створюється принципово нова Служба стратегічного розвитку футболу. "Основним завданням цієї Служби стане координація дій усіх учасників футбольної спільноти з реалізації рішень Комітету стратегічного розвитку футболу положень "Стратегії-2030", –  зазначив очільник ФФУ. 

Для довідки: 

"Ернст енд Янг" – одна з найбільших міжнародних компаній, що надають професійні аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги. Одна з компаній Великої четвірки. Володіє мережею компаній-членів у близько 150 різних країнах, кожна з яких є окремою юридичною особою. Штаб-квартира компанії знаходиться у Лондоні.

Наступна публікація