ФФУ визнала помилку арбітра, який зарахував гол Вербича у ворота "Зорі"

Цей м'яч дозволив киянам подвоїти перевагу у матчі.

Комітет Федерації футболу України визнав, що гол півзахисника київського "Динамо" Беньяміна Вербича у матчі з луганською "Зорею" потрібно було скасовувати.

У Федерації вважають, що якби була система відеоповторів, тоді це взяття воріт ніхто б не зарахував.

"На 50 хвилині лайнсмену не вистачило концентрації і він не помітив Вербича, який впав на поле. Після відскоку м'яча від воріт гостей, Вербич піднімається з газону і, користуючись власним положення поза грою, що передувало удару, забиває гол не за правилами.

Цей гол не повинні були зараховувати і, якби була застосована система відеоповторів, то такий гол був би скасований", - говориться у поясненні цього епізоду.

Ось, гол Вербича у ворота луганської команди.

ВідеоТоп-гол 22-го туру УПЛ. Відео голу Беньяміна Вербича

Чемпіонат України-2017/18. 22 тур. Динамо - Зоря – 3:2. Відео голу Беньяміна Вербича на 58 хвилині.

Топ-гол 22-го туру УПЛ. Відео голу Беньяміна Вербича

Нагадаємо, що це взяття воріт дозволило киянам подвоїти свою перевагу у зустрічі. Поєдинок між "Динамо" та "Зорею" завершився розгромною перемогою підопічних Олександра Хацкевича з рахунком 4:0.

Залиште свій коментар