Фінал Ліги чемпіонів можна буде подивитися юрбою у центрі Києва

Фінал Ліги чемпіонів можна буде подивитися юрбою у центрі Києва

Фото: Reuters

У фан-зоні разом уболівати зможуть 15 тисяч фанатів.

Не зміг потрапити на стадіон на фінальний матч Ліги чемпіонів? Не біда!  Уболівальники зможуть подивитися матч на великому екрані, який буде встановлений в центрі Києва.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав мер Києва Віталій Кличко. У фан-зоні матч зможуть побачити до 15 тисяч уболівальників.

"Є приємна новина для футбольних вболівальників, які не потраплять на "Олімпійський"-:))). УЄФА, вперше за історію Ліги чемпіонів, погодив публічний перегляд фінального матчу. І 26 травня, на Контрактовій площі в столиці, близько 15 тисяч вболівальників зможуть подивитися на великому екрані матч, в якому зійдуться "Ліверпуль" з "Реалом". І відчути атмосферу великого футбольного свята! А різні заходи, активності, символічні футбольні матчі відбуватимуться з 24 травня у містечку "Фестиваль чемпіонів" на Хрещатику", - написав Кличко.

Нагадаємо, що у фіналі Ліги чемпіонів зіграють іспанський "Реал" та англійський "Ліверпуль". Гра відбудеться 26 травня на стадіоні НСК "Олімпійський" о 21:45 за київським часом.

Зазначимо, що трансляцію фіналу покажуть навіть в екзотичних країнах.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація