Фінляндія сподівається обіграти Україну за допомогою стандартів та контратак

Фінляндія сподівається обіграти Україну за допомогою стандартів та контратак

Фото: mtv.fi

Тренер фінів похвалився хорошою формою своїх підопічних.

Напередодні поєдинку Україна - Фінляндія у відборі до ЧС-2018 в Одесі відбулася традиційна передматчева прес-конференція головного тренера гостей Ханса Бакке.

"Добре, що цей матч відбудеться тільки в суботу - у нас було багато часу на підготовку до нього. Протягом чотирьох днів ми тренувалися у Відні, а сьогодні провели заняття в Одесі. Так що ми добре підготувалися. Всі наші гравці готові до завтрашнього матчу і перебувають у хороших кондиціях.

Очікуємо, що збірна України буде атакувати, контролювати гру, так що розраховуємо на стандартні положення та контратаки. Ми дуже добре вивчили її гру. У складі суперника три ключових гравці - Коноплянка, Ярмоленко і Степаненко. Якщо зуміємо закрити їх, зможемо розраховувати на позитивний результат.

У нас в команді достатньо хороших футболістів, але дуже складно замінити виконавця такого класу як Єрьоменко. Тим не менш, у нас є кваліфіковані виконавці, так що я сподіваюся, ми впораємося з цією проблемою. Якщо будемо згуртованою командою з першої і до останньої хвилини, то в нас будуть шанси взяти очки", - розповів Бакке.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Фінляндія втратила двох хавбеків перед битвою з українцями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація