Фонсека про матч із "Феєноордом": все буде по-іншому, ніж зі "Сталлю"

Фонсека про матч із "Феєноордом": все буде по-іншому, ніж зі "Сталлю"

Фото: ФК Шахтар

"Гірники" провели роботу над помилками.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека на традиційній прес-конференції перед зустріччю у Лізі чемпіонів із роттердамським "Феєноордом" прокоментував готовність команди.

Португальський фахівець розповів про напружений графік "гірників", налаштування на майбутній поєдинок та роботу над помилками після втрати очок в матчі УПЛ проти "Сталі".

"Місяць був дуже складним. Було багато матчів, перельотів, багато годин провели в готелях. Але до "Феєноорду" готувалися, як і до будь-якої іншої гри. Вивчали суперника, підготували відео, постаралися донести інформацію до гравців. Вивчити суперника, незважаючи на напружений графік, нам вдалося.

Так, у нас були деякі проблеми із завершенням атак. До цього ми створювали багато моментів, але не виходило забити. Кажу прямо - у нас були проблеми в атаці останнім часом, але тепер ми впораємося і зможемо закрити це питання.

Ми провели відмінну гру в Голландії, якщо не брати до уваги перші хвилини матчу, коли ми піддалися пресингу суперника. Думаю, гра не сильно зміниться - можливо зміняться 2-3 гравця у складах. За 2-3 тижні гра команд кардинально мінятися не може. Думаю, ми побачимо схожу гру в Харкові.

Після гри зі "Сталлю" ми зібралися і поговорили з гравцями. Вони налаштовані і готові до матчу з "Фейєноордом". Зрозуміло, що я не залишився задоволеним самовіддачею і продуктивністю команди, але завтра все буде по-іншому", - розповів Фонсека.

Зазначимо, тренерський штаб взяв на цей поєдинок 20 виконавців.

Нагадаємо, що гра між "Шахтарем" та "Феєноордом" відбудеться 1-го листопада 2017 року у Харкові. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Після 3 турів в активі команди Паулу Фонсеки 6 балів та 2 місце.

Повʼязані теми:

Наступна публікація