Франція дивом уникла поразки у домашній грі з Ісландією, Мбаппе забив історичний м'яч

Франція дивом уникла поразки у домашній грі з Ісландією, Мбаппе забив історичний м'яч

Фото: Reuters

"Ле Бле" забили два голи за чотири хвилини до кінця.

Збірна Франції у контрольному спарингу зіграла внічию з Ісландією з рахунком 2:2.

Першими відкрили рахунок ісландці - Біркір Б'ярнасон на 30 хвилині після передачі у виконанні Альфреда Фінбогассона поклав ігровий знаряд точно під стійку воріт Уго Льоріса.

Фото: Reuters

На 58 хвилині гості несподівано подвоїли свою перевагу на табло - Карі Арнасон виграв боротьбу на другому поверсі після подачі з кутового та відправив м'яч під поперечину.

Фото: Reuters

Коли здавалося, що Ісландія сенсаційно здолає чинного чемпіона світу, за справу взявся Хольмар Ейольфссон , який на 86 хвилині невдало підставив ногу після сейву голкіпера та переправив м'яч до сітки своїх воріт.

Господарів від поразки врятував "золотий" талант - Кіліан Мбаппе. 19-річний форвард "Ле Бле" на 90 хвилині вдало реалізував пенальті, який "заробив" Колбейн Сігторссон за гру рукою у штрафному майданчику.

Фото: Reuters

Саме це взяття воріт стало для юного нападника ПСЖ історичним. Мбаппе став першим французом, який зумів відзначитися 10 голами за національну команду до 20 років. Усього за збірну Франції Кіліан відіграв вже 26 поєдинків.

Таким чином, розписавши нічию, збірні Франції та Ісландії можуть зосередитися на Лізі націй. Команда Ерека Хамрена зустрінеться зі Швейцарією (15 жовтня), а французи наступного дня зіграють із Німеччиною. Ці матчі проходитимуть у рамках 4 туру групової стадії цього турніру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація