Футболіст "Дніпра": з боку "Динамо", як зазвичай, був тиск на суддів у перерві

Футболіст "Дніпра": з боку "Динамо", як зазвичай, був тиск на суддів у перерві

Фото: ФК Дніпро

Кравченко на емоціях розповів, що думає про гру та дії судді.

Півзахисник дніпровського "Дніпра" Сергій Кравченко прокоментував суддівство Катерини Монзуль у матчі з "Динамо" в рамках 14-го туру Прем'єр-ліги.

"Хочу сказати, що я взяв участь у третьому або четвертому матчі, який вона обслуговує, і вважаю, що вона сильний арбітр. Вона намагається нічого не вигадувати і судити те, що бачить.

Але, коли ми виходили, то я бачив, що з боку "Динамо", як зазвичай, був тиск на суддів у перерві. Кричали на неї, репетували, але це такий наш футбол, від цього нікуди не дітися. "Шахтарю" і "Динамо", напевно, потрібніше, ніж іншим командам в Україні. Дівчина трохи злякалася. Але це і логічно, коли "Динамо" на тебе тиск чинить.

Не можу сказати, що вона там сильно допомогла киянам. Пенальті не можу коментувати, може його і не було, але мені здалося, що Сидорчук вставив ногу і переплів ноги Політилу. А щодо першого голу зі штрафного, то, я вважаю, що штрафного не було, після якого нам забили. І коли забивали другий, то я був поруч і бачив, що Когута вдарили по нозі і можна було ставити штрафний, але суддя цього не зробив.

Звичайно, потрібно дивитися, може бути це все емоції. Насправді, вона хороший суддя. Але, після того, як їй трохи напхали і, напевно, пояснили, що для "Динамо" перемога важливіша, ніж нам, вона трохи помилялася", – сказав Кравченко, якого цитує xsport.ua.

Нагадаємо, "Динамо" перемогло "Дніпро" з рахунком 2:1 і скоротило відставання від другого місця на 2 очки після осічки "Зорі" в Одесі.

Дніпро - Динамо - 1:2. Відео матчу

Дніпро - Динамо - 1:2. Відео матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація