Футболіст "Шахтаря" розповів, як проспорив гроші даїшнику

Футболіст "Шахтаря" розповів, як проспорив гроші даїшнику

Олександр Кучер / Фото: shakhtar.com

Оборонець "гірників" Олександр Кучер розповів про улюблені автомобілі та згадав кумендий випадок з даїшником.

Захисник донецького "Шахтаря" 29-річний Олександр Кучер чи не останнiм серед своїх одноклубникiв купив собі авто. Але нинi життя без автомобіля не уявляє!

"Вперше я сiв за кермо у двадцять рокiв. Я тодi грав у Харковi i купив вживаний 240-й "Мерседес" Е-класу. Це був мiй перший автомобiль, - розповів Кучер. - "Мерсом" я їздив два роки. Машина служила справно. Бувало, проколював на дорозi колесо, але вiд цього нiхто не застрахований. Пiсля нього я пересiв у "Мерседес S600", його  в народi ще називають "кабан". Це теж була вживана машина.

Дуже класна машина! Особливо подобались поїздки на великi вiдстанi. Я частенько їздив за маршрутом Харкiв - Київ i просто вiдпочивав за кермом. Не їхав, а плив по трасi. Машина i комфортна, i швидка. Єдине - брала багато пального. Вона мала 6-лiтровий двигун i в мiсту споживала понад 20 лiтрiв на 100 кiлометрiв. На трасi - трохи менше.

Зараз їжджу 335-м БМВ, купе-3. Коли продав "Мерседес" не знав, що купити натомість. Вирішив спробувати БМВ. Дуже задоволений, це ж славнозвiсна нiмецька якiсть. Але вже мрiю про новенький "Мерседес".

Що стосується "відносин" з даїшниками, то Кучер є законослухняним громадянином і не порушує Правил дорожнього руху.

"Мав я з даїшниками одну кумедну iсторiю. Їхав якось на базу. Поспiшав, але правил не порушував. Мене зупиняє даїшник - перевiрити документи. Питає: "Пив?". "Нi, не пив"- вiдповiдаю. "А я впевнений, що пив", - чую вiд нього. Я опираюся. Вiн: "А закладiмося на 10 гривень, що ти сьогоднi пив". Я впевнений у свої правотi, тому смiливо пристаю на його пропозицiю. Вiн каже: "Ну невже ти сьогоднi не пив чаю чи води?" Звiсно, я пив вранцi чай. Довелось вiддати йому 10 гривень. Посмiялись, i я поїхав далi", - ділиться спогадами Кучер.

Футболіст зізнався, що його часто впiзнають автоiнспектори.

"У таких випадках розмова одразу переходить на футбольну тему. Питають, як там у командi, просять подарувати футболку або ще якийсь футбольний сувенiр", - розповів Кучер.

Читайте також:

Ярмоленко потрапив до топ-30 найкращих футболістів світу

Російський тренер побив ключкою вболівальників (відео)

"Шахтар" розправився з "Оболонню" у Києві (відео)

Російські регбістки продемонстрували свої форми у еротичній фотосесії (фото)

СуперМаріо закрутив роман з порнозіркою (фото)

Повʼязані теми:

Наступна публікація