Футболіста збірної Англії можуть покарати за непристойний жест

Футболіста збірної Англії можуть покарати за непристойний жест

Фото: Reuters

Гравця очікує триматчева дискваліфікація.

Футболіст англійської збірної Деле Аллі може бути покараний за жест, який він показав у грі відбіркового раунду до чемпіонату світу 2018 року.

Гравець "трьох левів" в одному з епізодів зустрічі проти Словаччини продемонстрував середній палець. За цей вчинок ФІФА може покарати виконавця збірної Англії "баном" на три матчі.

Щоправда, як зазначає сам Аллі, цей жест він адресував своєму партнеру по команді - Кайлу Уокеру, який щось намагався пояснити юному гравцю, проте, отримав у відповідь дуже веселий подарунок.

"Хочу уточнити, що мій жест, показаний цього вечора, був жартом між мною і моїм другом Кайлом Уокером. Прошу вибачення за свій вчинок", - написав у своєму twitter сам Аллі.

Тим не менш, дисциплінарний комітет ФІФА намагається довести, що Аллі показав цей жест не Уокеру, а головному арбітру зустрічі - Клеману Тюрпену. Як повідомляє видання Daily Mail, у випадку якщо виконавчий футбольний орган констатує вчинок футболіста, як умисний, гравцю загрожує дискваліфікація на три поєдинки.

Нагадаємо, що сам матч між Англією та Словаччиною завершився вольовою перемогою родоначальників футболу із рахунком 2:1, а сам Аллі розпочав цю зустріч у стартовому складі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація