Футбольна команда із Закарпаття перемогла на чемпіонаті світу невизнаних країн

Футбольна команда із Закарпаття перемогла на чемпіонаті світу невизнаних країн

Фото: Mukachevo.net

У турнірі брали участь команди терористичних "ДНР" і "ЛНР".

Футбольна команда із Закарпаття перемогла на чемпіонаті світу невизнаних країн, який відбувся у Лондоні. У фінальному матчі футболісти виграли у команди Північного Кіпру.

Про це повідомляє Mukachevo.net.

Закарпатська команда виступала під назвою Karpatalja, що з угорської мови перекладається як Підкарпаття/Закарпаття. На її емблемі були зображені контури Закарпатської області і символіка у кольорах угорського та українського прапорів.

Журналісти з'ясували, що у складі переможців турніру значаться гравці із Закарпаття, які виступають за угорські клуби. Зокрема, йдеться про Шандора Розмана та Шандора Вайду із Виноградова, Золтана Бокшо із Мукачівщини. Ще один футболіст - Юрій Тома - нещодавно був гравцем "Говерли" (Ужгород) та ФК "Ужгород". 

За даними Mukachevo.net, організував команду Karpatalja депутат Берегівської райради від Демократичної спілки угорців (УМДС) Тіберій Феєш.

У чемпіонаті світу невизнаних країн взяли участь такі країни, як збірні Абхазії, Тібету, Секейського краю та інші. У відбіркових матчах грали команди терористичних "ДНР" і "ЛНР".

Повʼязані теми:

Наступна публікація