"Футбольні" борги: Гусєв судитиметься з Ващуком за позичені 50 тисяч доларів

"Футбольні" борги: Гусєв судитиметься з Ващуком за позичені 50 тисяч доларів

Один футболіст каже, що дав гроші, інший твердить, що їх не брав.

Колишні колеги-футболісти Олег Гусєв та Владислав Ващук посварилися через гроші. Гусєв твердить, що десять років тому позичив Ващуку 60 тисяч доларів, назад отримав лише 10 тисяч, а сам Ващук борг заперечує, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Терпець Гусєва урвався після того, як його помешкання пограбували, і футболісту терміново знадобилися кошти. На додачу голова профспілки футболістів Олег Печерний попросив грошей на доброчинство. "Така ситуація, грошей нема, людина винна, якщо допоможеш повернути – я із задоволенням допоможу", - пояснив футболіст.

Футболісти Гусєв та Ващук посварилися через 50 тисяч доларів

Футболісти Гусєв та Ващук посварилися через 50 тисяч доларів

Як зацікавлена особа, Печерний написав заяву на Ващука в поліцію. Розписки про позику не було, однак є свідки, а сам Ващук, коментує ситуацію неохоче. "Хай він оформлює і все подає", - каже він. І заперечує, що брав у Гусєва гроші.

Колишня дружина Ващука Маргарита Січкар каже, що про ці гроші не чула, хоч тоді була у шлюбі. Дружина Гусєва Марія ситуацію прокоментувала так: людина просто не вміє повертати свої борги. Нині Гусєв готовий судитися, але Ващук не боїться. "Це право вибору кожної людини", - каже він, а претензії до себе називає наклепом. Особисто футболісти востаннє спілкувалися ще влітку.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова

Повʼязані теми:

Наступна публікація