Фанати "Ворскли" і "Таврії" побилися у Полтаві (відео)

Фанати "Ворскли" і "Таврії" побилися у Полтаві (відео)

Сутичка футбольних уболівальників у Полтаві / Фото: youtube

Футбольні фанати влаштували бійку біля стадіону "Ворскла" імені Бутовського.

Ввечері 23 жовтня напередодні матчу "Ворскла - "Таврія" відбулася масова бійка біля стадіону "Ворскла" імені Бутовського.

Як з’ясували правоохоронці, бійка була заздалегідь спланована. У дворі жилого будинку біля стадіону зібралося близько сотні хлопців віком від 20 до 25 років.

"Вони йшли на місце, про яке напередодні домовлились по телефону, маленькими групками без фанатської символіки, щоб їх не помітили правоохоронці. Уже в дворі усі з-під курток дістали свої шарфи. Фанатів кримської "Таврії" було близько 40 осіб. "Ворскли" – 60 осіб. Як тільки почалася бійка, через 7 секунд на місце вже прибула міліція і спецпідрозділ "Беркут", адже всі  чергували перед матчем в районі стадіону. Між ворогуючими сторонами правоохоронці зробили так званий коридор – відсікли одних від інших", - розповів Юрій Сулаєв, начальник прес-служби обласної міліції.

Усі учасники бійки, навіть ті, хто отримав травми, заперечували факт конфлікту.

"Усі, в кого були сліди бійки – кров на обличчі тощо, сказали, що впали самі. Претензії обидві сторони одна одній не висували. Від медичної допомоги усі відмовилися. Ніхто не був госпіталізований, хоча швидка допомога відразу прибула на місце, – додав Сулаєв.

Фанів "Таврії" у супроводі міліції та "Беркуту" провели на стадіон у фан-сектор. Після гри провели на вокзал і посадили у поїзд. Більше конфліктів не було, запевняє міліція.

"Усі кримчаки поїхали додому. А от трьох полтавських фанів довелося затримати. Вони вели себе агресивно навіть після прибуття міліції, не звертали уваги на попередження. Тому їх доставили до Київського райвідділу міліції та склали адмінпротоколи за хуліганство", – підсумував начальник прес-служби.

Нагадаємо, що матч завершився перемогою полтавчан з рахунком 3:2. Футболісти "Ворскли" забили два м'ячі у заключні хвилини матчу.

Відео 1

Відео 2

Читайте також:

"Шахтар" закликав своїх фанатів припинити бойкот

Фанати "Зеніту" пройшлися маршем по Донецьку (відео)

Вболівальників "Баварії" порізали в Італії

"Беркут" бив фанатів "Таврії" після матчу з "Шахтарем"

У Запоріжжі фанати влаштували побоїще в "МакДональдсі" (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація