Футбольний клуб "Буковина" погрожує знятися з Другої ліги через скандальне суддівство

Футбольний клуб "Буковина" погрожує знятися з Другої ліги через скандальне суддівство

Футбольний клуб "Буковина" погрожує знятися з Другої ліги через скандальне суддівство

Випадок стався у матчі внутрішньої першості.

Поєдинок 17-го туру Другої ліги України між чернівецькою "Буковиною" та "Агробізнесом" з міста Волочиськ набув скандального характеру.

Справа у тому, що на 7 компенсованій до основного часу хвилині головний арбітр зустрічі Олексій Деревинський призначив пенальті у ворота "Буковини", якого на думку господарів не було й близько. Гості цим подарунком від рефері скористалися сповна та вирвали перемогу із рахунком 2:1. Окрім того, за суперечки з суддею, один з гравців господарів отримав червону картку.

Вже після завершення гри, головний тренер "Буковини" Віктор Мглинець жорстко пройшовся по роботі судді, заявивши, що його потрібно відправляти на острів.

"Вітаю Агробізнес з виходом у Першу лігу. Я думаю, що вони там довго не затримаються. З таким суддівством, як мінімум, у трійці УПЛ. У мене просто немає слів. Яка може бути повага до суддів після таких матчів. Мало того, що він сам придумує якісь вільні, порушення в одну сторону все. Це свавілля.

У арбітра ні сорому, ні совісті. Експерти щось дивляться, розглядають помилки, а тут просто треба людину посилати на острів, нехай він там судить якісь племена і все. Як так, що боковий арбітр призначає пенальті? Незрозуміло, звідки ... Людина з літака там все бачить і чує? Я не розумію", - сказав Мглинець.

Ось епізод із рішенням призначити пенальті у ворота "Буковини".

Після цього випадку, ФСК "Буковина" відправила офіційного листа до президента Професійної футбольної ліги Сергія Макарова і начальника відділу забезпечення арбітражу Лучано Лучі з проханням дати оцінку діям головного арбітра матчу.

Окрім того, генеральний директор ФСК "Буковина" Ігор Наболотний натякнув на те, що його команда може знятися з розіграшу чемпіонату.

"Якщо не буде належного реагування даних працівників, даних функціонерів футбольних і ми знову "спустимо на гальмах" цю ситуацію, я вважаю, що краще команду зняти зі змагань і не брати участь в цьому фарсі футбольному. Нам простіше утримувати дитячий футбол, розвивати, ніж займатися ламанням доль і футболістів у дорослому футболі", - сказав Наболотний.

Зараз "Агробізнес" посідає 1 місце, у той час, як "Буковина" посідає 6 позицію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація