Футбольний клуб "Олімпік" може залишити Суми навесні

Футбольний клуб "Олімпік" може залишити Суми навесні

Команда Романа Санжара може повернутися до столиці.

Донецький "Олімпік" у пошуках нової футбольної домівки і може повернутися до Києва.

Річ у тім, що у клубі невдоволені станом газону "Ювілейного" у Сумах, де команда проводить домашні матчі від 5-го туру поточного сезону.

Причиною переїзду до Сум стало те, що на стадіон Баннікова у Києві, на якому "олімпійці" грали минулого року, відбувався ремонт.

"Всіма цими питаннями займається керівництво нашого клубу - це дуже актуальна для нас тема. Знаю, що все знаходиться на контролі і у спортивного директора клубу, і у президента. На сьогодні у мене немає жодної конкретної інформації щодо цього питання. Можу сказати лише те, що ми будемо грати там, де стадіон відповідатиме всім вимогам федерації і Прем'єр-ліги.

Ми будемо розглядати всі варіанти. Нам відомо, що в кінцівці першої частини сезону на стадіоні Баннікова "Шахтар" вже проводив свої тренування. Але в якому саме стані там зараз знаходиться поле, мені невідомо", - розповів головний тренер клубу Роман Санжар, якого цитує Sport Arena.

Нагадаємо, що матч 17-го туру УПЛ з "Карпатами" було перенесено на весну через поганий стан газону "Ювілейного" у негоду.

"Леви" ж хочуть оскаржити рішення про перенесення гри.

Повʼязані теми:

Наступна публікація