Гармаш розраховує на перемогу "Динамо" у Стамбулі

Гармаш розраховує на перемогу "Динамо" у Стамбулі

Денис Гармаш / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Денис Гармаш поділився своїми думками про майбутній матч  "Бешикташ" - "Динамо".

Півзахисник київського "Динамо" Денис Гармаш, який забив вирішальний гол у домашній зустрічі з турецьким "Бешикташем", заявив, що кияни прагнуть перемоги у майбутній грі 4-го туру Ліги Європи в Стамбулі.

- Від матчу з "Таврією" ми вже трішки відійшли. Дуже шкода, що в Сімферополі не вдалося добитися перемоги. Тепер, незважаючи на втрату очок у чемпіонаті, розраховуємо на максимальний результат у Стамбулі.

- Чи можна останню нічию назвати випадковістю?
- Думаю, так. Обстановка загострювалася, в результаті наприкінці матчу арбітр вилучив двох наших футболістів. Я сам стримувався, як міг. Але давайте не будемо про це. Скажу лише, що втрата очок повинна лише підстьобнути нас і надихнути на нові перемоги.

- Як і той факт, що перше коло "Динамо" закінчило в якості лідера турнірної таблиці?
- Ми випереджаємо наших найближчих переслідувачів "Шахтар" і "Металіст" усього на одне та два очка. Це ще ні про що не говорить. Така перевага дуже хитка, хотілося б зміцнити її, щоб не переживати за першу сходинку.

- Як проходила підготовка до матчу проти "Бешикташа"?
- Нічого особливого. У понеділок у нас була легке тренування, у вівторок провели теоретичне заняття.

- Які матчі суперника дивилися, що нового дізналися?
- Ми подивилися їхню останню гру з "Фенербахче". Тренер вказав на сильні і слабкі сторони "Бешикташа". Думаю, кожен зрозумів, що потрібно робити.

- А які висновки зробили з першого поєдинку в Києві?
- Ми створили багато моментів і були зобов'язані забивати ще в першому таймі. Треба трішки поліпшити реалізацію. Якщо вона нас не підведе, можливо, в Стамбулі ми навіть заб'ємо на перших хвилинах.

- "Динамо", нарешті, навчилося не тільки пропускати, але і забивати в кінцівці?
- Таких епізодів було тільки два - в матчах зі "Сток Сіті" і "Бешикташем". Більше не пригадаю. А ось знову пропустили наприкінці матчу зовсім нещодавно - в поєдинку з "Зорею". Правда, рахунок на той час був уже 6:0 на нашу користь.

- Обидві команди підійдуть до матчу не в оптимальних складах - у "Динамо" отримали пошкодження Попов і Михалик, під питанням участь Шовковського. У "Бешикташа" до травмованих раніше Речбера, Торамана і Даги додалися Ауреліо і Койбаші, які підхопили вірусну інфекцію. Це якось позначиться на майбутній грі?
- Природно, відсутність провідних виконавців не може не позначитися. Тепер ті футболісти, які вийдуть на поле у ​​складі обох команд, повинні домагатися результату.

Читайте також:

Сьомін взяв на матч з "Бешиткашем" 20 футболістів

Футболіста вилучили з поля за удар арбітра бутсою (відео)

Світовий футбольний рейтинг: "Динамо" - 14-те, а "Шахтар" - 24-й

Повʼязані теми:

Наступна публікація