Гендиректор "Зорі": тренерів "Шахтаря" потрібно загнати на трибуну матчів на десять

Гендиректор "Зорі": тренерів "Шахтаря" потрібно загнати на трибуну матчів на десять

Гендиректор "Зорі": тренерів "Шахтаря" потрібно загнати на трибуну матчів на десять

Фото: ФК Зоря

Сергій Рафаїлов вважає, що донеччани занадто багато собі дозволяють.

Генеральний директор луганської "Зорі" Сергій Рафаїлов прокоментував гучний матч 19-го туру української Прем'єр-ліги проти донецького "Шахтаря".

На його думку, головний арбітр цього протистояння вдало виконав свою роботу, незважаючи на протести з боку "гірників".

"На мій погляд, суддя адекватно відпрацював цей матч. Всі картки, жовті і червоні, були дані за справою. Інше питання в тому, що не в усіх матчах арбітри наважуються карати гравців Шахтаря. "Гірникам" дозволялося завжди все. У багатьох матчах були апеляції до арбітрів з боку Ракицького, Степаненка, Срни. Вчора був, напевно, перший раз, коли арбітр адекватно і повною мірою оцінив кожну дію суперника.

Протягом багатьох матчів ми бачили, наскільки неадекватно поводяться, як головний тренер Шахтаря, так і його помічники. Деяких з них потрібно загнати на трибуну матчів на десять. Щоб це подіяло, як протверезний душ, на всіх. Нецензурні вислови від футболістів теж мали місце бути, в тому числі і бразильських. Вони дуже погано говорять російською мовою, але погані слова знають дуже добре.

Сподіваюся, що відповідні органи дадуть адекватну оцінку всім тим діям, які були вчора на полі після фінального свистка. Якщо вже взялися за наведення ладу, то спробуйте його навести після цієї гри", - цитує слова Рафаїлова офіційний сайт "Зорі".

Нагадаємо, що головний арбітр цього матчу Сергій Бойко показав футболістам "Шахтаря" одразу три червоних картки - у підсумку це призвело до того, що луганчани вже у компенсований час зуміли двічі забити у ворота суперника та здобути таким чином перемогу з рахунком 2:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація