Головний тренер "Роми": "Шахтар" - більше бразильська команда, ніж українська

Головний тренер "Роми": "Шахтар" - більше бразильська команда, ніж українська

Фото: Reuters

Керманич "вовків" впевнений, що їм вдасться створити проблеми донеччанам.

Головний тренер італійської "Роми" Еусебіо Ді Франческо прокоментував майбутню дуель проти донецького "Шахтаря" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

На думку керманича римлян, їм вдасться створити проблеми "гірникам", адже підтримка у цей день буде на користь їхньої команди.

"У них відмінна команда, але ми іноді приймаємо поспішні рішення і не показуємо все, на що здатні. Вболівальники ж будуть визначальним фактором проти Шахтаря.

Думаю, що нам, перш за все, потрібно дотримуватися балансу в грі. Сьогодні у нас не було його в першому таймі (у матчі внутрішньої першості проти "Торіно"). Нам він потрібен і проти Шахтаря, оскільки це більше бразильська команда, ніж українська. Запевняю - ми зуміємо створити їм проблеми", - цитує слова Ді Франческо Football Italia.

Нагадаємо, що матч-відповідь між "Ромою" та "Шахтарем" відбудеться 13-го березня 2018 року у Римі. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Перша дуель між цими колективами завершилася мінімальною перемогою команди Паулу Фонсеки з рахунком 2:1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація