Головний тренер збірної Ісландії: жодних секретів у нас немає

Головний тренер збірної Ісландії: жодних секретів у нас немає

Фото: 433.pressan.is

Керманич ісландців розповів про завдання на майбутній матч з Україною.

Головний тренер ісландської команди Хеймір Халльгрімссон натякнув, що в стартовому складі на відбіркову гру ЧС-2018 з Україною можливі кадрові зміни.

Про це він розповів під час традиційної прес-конференції перед матчем з українцями.

"Перш за все, хочу сказати, що всі футболісти здорові і готові до поєдинку з Україною. Ми часто говорили, що в нашій команді усі вважаються гравцями основного складу. Ми не боїмося вносити кадрові зміни. Ми спостерігаємо за тренувальним процесом, робимо висновки і розмовляємо з хлопцями. Ніяких секретів у нас від них немає.

Дуже добре, що навіть після поразки в Фінляндії наша доля знаходиться в наших руках. У нас є відмінна можливість завтра все виправити. Перше місце? Зараз занадто сміливо говорити про це. Поки ми сконцентровані на боротьбі за другу сходинку в турнірній таблиці", - заявив Халльгрімссон.

Зазначимо, що керманич збірної Ісландії в терміновому порядку викликав до табору своєї команди скандального нападника Відара Кьяртанссона, який грає за "Маккабі".

Нагадаємо, що після 7 проведених зустрічей в активі "синьо-жовтих" 14 набраних балів та 2 місце у групі. Хорватія, яка йде першою, має на два бали більше. Матч Ісландія – Україна відбудеться завтра, 5 вересня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація