Григорій Суркіс: "Динамо" не продається

Григорій Суркіс: "Динамо" не продається

Фото: 2+2

У киян немає жодних заборгованостей.

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс прокоментував чутки щодо можливого продажу київського "Динамо".

За словами Суркіса, попри складну фінансову ситуацію у країні, кияни не мають ні перед ким заборгованностей. Щодо продажу клубу китайцям або екс-президенту харківського "Металіста" Олександру Ярославському, Суркіс заявив, що це не обговорюється.

"Мені нема чого спростовувати. Якщо ви звернетеся до гравців і тренерів, того персоналу, який обслуговує команду, а це величезна кількість працівників - близько тисячі - то вони вам скажуть, що заборгованостей за зарплатою немає навіть за 1 місяць. А щодо того, що Ярославський або китайці, або хтось інший хоче купити "Динамо", то це не обговорюється, тому що воно не продається!".

Окремо Григорій Суркіс прокоментував і стан українського футболу.

"Давайте дочекаємося, чим закінчиться цей епізод, нинішній чемпіонат, подивимося, скільки команд зніметься зі змагань в Прем'єр-лізі, Першій та Другій лігах в зв'язку з певними обставинами, про які ви знаєте не гірше за мене.

Зараз кояться такі речі, це взагалі сором! Конкретніше я розповім після фіналу Ліги чемпіонів, щоб мені не дорікали, що роблю це напередодні дуже важливої події. Інакше ніж ганьбою певних людей і функціонерів я це назвати не можу", - цитує слова Григорія Суркіса офіційний сайт "Динамо".

Раніше про можливий продаж "Динамо" висловився президент киян Ігор Суркіс.

Повʼязані теми:

Наступна публікація