Хацкевич: Десь нам пощастило, але без удачі теж не можна

Хацкевич: Десь нам пощастило, але без удачі теж не можна

Фото: Reuters

Тренер "Динамо" прокоментував перемогу над "Янг Бойз".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував переможний матч киян у Лізі Європи.

Зокрема, керманич зупинився на тактичних питаннях та грі дебютанта єврокубків Георгія Бущана.

"Передусім треба привітати Георгія з дебютом у єврокубках, з тим, що він зіграв "на нуль". Рішення ми приймаємо усім тренерським штабом. Ковалю дали відпочити. Так, можливо, ми ризикували, але головне, що Бущан відіграв на нуль, йому допоміг у цьому наш захист. Так, були помилки, але вони бувають у кожного. Було помітно хвилювання, але були і моменти, коли він зіграв відмінно, виручив.

Під час передматчевої прес-конференції вчора я говорив, що ця команда грає у силовий футбол і добре використовує стандартні положення. В основному всі гострі моменти були саме після стандартних положень. Десь ми програвали боротьбу, десь нам пощастило. Особливо у першому таймі. Якщо порівняти антропометричні дані гравців обох команд, то суперники міцніші, тому вони нас продавлювали. Але без удачі обійтися теж не можна.  

Установка була трохи іншою, але в першому таймі вона виконувалася лише протягом перших 10-12 хвилин. Потім ми дуже низько "сіли" на свою половину. Чому – ми обговоримо це з командою. Але все одно ми, звісно, хотіли наситити центральну зону, оскільки у суперників є достатньо креативні футболісти з хорошим першим загострюючим пасом. Коли ми забили гол, звісно, грали вже по рахунку. Але все ж ми не планували так низько зустрічати суперника", - розповів Хацкевич.

Нагадаємо, київське "Динамо" в гостях у швейцарського "Янг Бойз" в рамках 4-го раунду групового етапу Ліги Європи мінімально здолало суперника (1:0) і достроково вийшло до плей-оф Ліги Європи.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація