Хацкевич про Мораєса: з моральної точки зору сильно в ньому розчарувався

Хацкевич про Мораєса: з моральної точки зору сильно в ньому розчарувався

Фото: ФК Шахтар

Утім, керманич киян не має претензій до Жуніора у плані роботи.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував перехід його колишнього нападника Жуніора Мораєса до донецького "Шахтаря".

За словами керманича киян, у спортивному плані до форварда немає жодних претензій, проте у моральному аспекті він дуже розчарований діями футболіста.

"У плані ставлення до справи, хочу одразу підкреслити, у мене до Мораєса запитань не було - він справжній професіонал. Однак з моральної точки зору сильно в ньому розчарувався.

Тільки-но з'явилися чутки, що Жуніор нібито домовляється з донецьким клубом, чи вже підписав якийсь попередній контракт, я двічі запрошував його на бесіду. І це не те щоб два дні поспіль відбувалося - ми розмовляли з інтервалом майже в два тижні.

Мораєс все заперечував: нікому не вірте, тренер, я з вами, я динамівець. Потім його викликав президент - і почув все ті ж слова: я, мовляв, з "Динамо" до кінця, і з "Шахтарем" ніяких розмов не веду.

Але ось вам ще один показовий приклад: коли ми обіграли "Шахтар" (1:0) в Харкові, наше відставання скоротилося з шести очок до трьох. Мораєс вийшов на останні десять хвилин, а на наступний день на тренуванні раптом поскаржився на проблеми з коліном. Надалі він став шукати причини, щоб поменше тренуватися і грати", - цитує слова Хацкевича sport-express.ua.

Окремо Хацкевич розповів й про трансферні цілі "Динамо".

"Насамперед гостра проблема з нападником. Всі інші позиції у нас дублюються. Фундамент у нас хороший, а все інше - в процесі роботи. Ми не виключаємо можливість появи новачків на зборі, тому що ведуться переговори. Тільки-но вони завершаться, хлопці до нас приєднаються на зборі в Австрії".

Нагадаємо, що зараз киян проводять підготовку до майбутнього сезону саме в Австрії, де планують провести 5 спарингів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація