Хацкевич: сміливість міста бере, і Рим, напевно, теж

Хацкевич: сміливість міста бере, і Рим, напевно, теж

Фото: ФК Динамо Київ

Тренер киян оптимістично налаштований на матч-відповідь із "Лаціо".

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич на традиційній конференції відповів на питання журналістів перед матчем з "Лаціо" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи.

Керманич "біло-синіх" розповів про помилки команди у попередній зустрічі і завдання на матч-відповідь.

"Грати можна і потрібно проти будь-якої команди. Розібрали голи "Лаціо" в Римі, уважно вивчивши їх. У першому голі важливу роль зіграв високий рівень футболістів "Лаціо" - все було настільки швидко і чітко, що навіть і не пред'явиш претензії нашим гравцям. Під час другого голу суперник скористався нашою помилкою, тому потрібно бути гранично сконцентрованими, не втрачати м'яч і приділити особливу увагу атакуючій групі "Лаціо".

Так, в першу чергу нам треба приділити увагу обороні. Але в той же час сміливість міста бере, і Рим, напевно, теж. Нам потрібно зіграти правильно, за підтримки своїх уболівальників не забувати йти вперед, атакувати і забивати", - заявив Хацкевич.

Прокоментував Хацкевич і ситуацію з двома гравцями - захисником Євгеном Хачеріді та хавбеком Денисом Гармашем.

"По Гармашу питання вже закрите, це наша внутрішня кухня. Що ж стосується Хачеріді, то він готується до завтрашнього матчу як всі, і завтра буде видно, чи зможе він зіграти проти "Лаціо". Зараз у нас достатньо гравців і є кілька тактичних варіантів, тому ми робимо перестановки, варіюючи склад.

20 футболістів готуються до гри, і у деяких з них є моменти недостатнього відновлення. Але у нас є ще доба, і сьогодні лікарі попрацюють з хлопцями, які потребують допомоги або мають дрібні пошкодження. Сподіваюся, всі гравці завтра зможуть допомогти команді", - додав керманич киян.

Нагадаємо, перший матч завершився рахунком 2:2. Голи на свій рахунок записали Віктор Циганков (52) та Жуніор Мораєс (79).

Матч-відповідь відбудеться завтра, 15 березня у Києві на "Олімпійському" о 20:00.

ТСН Проспорт проведе текстовий репортаж матчу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація