Хацкевич: враховуючи минулорічний досвід, хлопці ще більше були заряджені на боротьбу

Хацкевич: враховуючи минулорічний досвід, хлопці ще більше були заряджені на боротьбу

Фото: ФК Динамо Київ

Керманич киян про матч зі "Славією" у Лізі чемпіонів.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував матч-відповідь 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з празькою "Славією".

За словами керманича киян, уся команда врахувала минулорічний досвід та підійшла до цієї гри ще більш вмотивованою.

"Важка гра, навіть дві. Здається, що футбол суперника досить простий - лівий фланг, передача в центр і боротьба. Наші хлопці вміють терпіти, дочекалися свого шансу і ми ще на крок наблизилися до Ліги чемпіонів.

Звичайно, це і мій досвід, і всієї команди. З огляду на минулий рік і цей матч - хлопці більше були заряджені на боротьбу і результат. І найголовніше - вдалий результат для нас".

Окрім того, Хацкевич розповів й про роботу на трансферному ринку.

"Поки трансферне вікно відкрите - все може бути. Крім того, є інтерес до наших гравців і це також мене не може не турбувати як тренера. Супрягу не побачимо 10-12 днів - була травма після чемпіонату Європи і він відновлюється. Буено тренується всього тиждень. Тому, поки, зрозуміло, будемо покладатися на більш досвідчених хлопців", - цитує слова Хацкевича офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, що кияни здолали "Славію" з рахунком 2:0 та, як наслідок, пробилися до плей-оф Ліги чемпіонів. Там віце-чемпіон України зіграє з нідерландським "Аяксом".

Повʼязані теми:

Наступна публікація