Хавбек "Шахтаря" вважає "Севілью" фаворитом у півфінальній битві Ліги Європи

Хавбек "Шахтаря" вважає "Севілью" фаворитом у півфінальній битві Ліги Європи

Степаненко визнає, що "Севілья" буде фаворитом. / Фото: ФК Шахтар

Тарас Степаненко віддає належне єврокубковому досвіду іспанців.

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився очікуваннями від матчів 1/2 фіналу Ліги Європи проти "Севільї", перша зустріч з якою відбудеться вже 28 квітня у Львові.

"Фаворит? Гадаю, що все-таки "Севілья". Вона виступає в більш сильному чемпіонаті і має досвід перемоги в Лізі Європи. Це важливо. Коли ти знаєш, як готуватися саме до цієї частини змагання, коли ти вже проходив через ці емоції, відчуваєш себе набагато спокійніше.

Для нас це нове подія. Більшість з тих хлопців, що зараз в команді, не виступали на такому рівні. Найголовніше для нас – бути готовими до цих матчів ментально.

На полі все може трапитися. Ми можемо виграти, можемо поступитися. Але ми повинні віддати грі всі сили, щоб кожен міг потім сказати: "Я зробив все, щоб команда досягла максимального результату".

Якщо вже дійшли до цієї стадії, то треба постаратися зробити все по максимуму. Ми пам'ятаємо, що в минулому році "Дніпро" дістався до фіналу, хоча і не мав у складі зірок.

Не збираюся стверджувати, що ми зобов'язані виграти Лігу Європи, що невиграш стане для нас катастрофою. У нас молода команда, хороший колектив, ми просуваємося вперед від матчу до матчу, хочемо пройти якомога далі, а там вже – як Богу буде завгодно", - розповів Тарас.

Нагадаємо, у своєму останньому матчі "гірники" зіграли внічию з "Чорноморцем" і втратили шанс стати чемпіонами України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація