Хет-трик Мессі та вражаючий рекорд: як "Барселона" здійснила ще один крок до чемпіонства

Хет-трик Мессі та вражаючий рекорд: як "Барселона" здійснила ще один крок до чемпіонства

Фото: Reuters

Каталонці продовжують йти у Ла Лізі без поразок.

"Барселона" у рамках 31 туру чемпіонату Іспанії переграла вдома "Леганес" з рахунком 3:1.

Зазначимо, що усі три голи за "блаугранас" провів лідер команди Ліонель Мессі. Аргентинець відзначився у сітці воріт суперника на 27, 32 та 87 хвилинах протистояння. Єдине, на що спромоглися гості, так це на гол у виконанні Набіля Ель Жара, який було забито на 68-й хвилині.

Знаковим голом став перший м'яч, який провів Лео у зустрічі. Мессі ідеально виконав штрафний удар, повторивши таким чином рекорд легендарного півзахисника "Барселони" Роналдіньо.

Фото: Reuters

Цей гол став нападника каталонців шостим, який він провів у цьогорічному розіграші Прімери. Стільки ж м'ячів зі штрафних ударів провів власне й Роналдіньо. Окрім того, цей хет-трик став для Мессі 40 у футболці "блаугранас". На рахунку Мессі вже 29 забитих голів у 30 матчах чемпіонату.

Що стосується самої "Барселони", то вона повторила рекорд "Реал Сосьєдада" у внутрішній першості, який було встановлено баскським клубом у період з 1978 по 1980 роки. Команда Ернесто Вальверде не знає гіркоти поразок вже протягом 38 поєдинків.

Після цієї перемоги "Барселона" має вже у своєму активі 79 балів та розташовується на 1-й сходинці у турнірній таблиці. "Леганес", своєю чергою, залишився з 36 очками на 14 позиції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація